گیدارو

فروشگاه تخصصی گیاهان دارویی

گیدارو

فروشگاه تخصصی گیاهان دارویی

گیدارو

در این فروشگاه انواع گیاهان دارویی به فروش می رسد. ضمنا بانک اطلاعاتی در مورد گیاهان دارویی وخواض آنها نیز به حساب می آید

۷ مطلب در اسفند ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امولسیون ضدلک

60,000 تومان

کمک به انسجام رنگ پوست، حفاظت از تیرگی دائمی وآماده‌سازی سلول‌ها جهت مقاومت بهتر علیه اشعه‌های uv فقط بخشی از خواص این محصول است.

کمک به انسجام رنگ پوست، حفاظت از تیرگی دائمی و آماده‌سازی سلول‌ها جهت مقاومت بهتر علیه اشعه‌های uv فقط بخشی از خواص این محصول است. این امولسیون با عملکرد چندگانه به دلیل داشتن یک نونا پپتید جدید یک گام فراتر عمل می‌کند.
ترکیبات موثر در این ضد لک: AHA3% لایه برداری
Sodium Hyluronate عامل مرطوب کننده‌ی پوست
Vege White هشت نوع مهارکننده‌ی طبی آنزیم‌های ایجاد لک
Alpha-MSH کاهش ملانزوم و تحریک نوسازی سلول‌ها
Vit.E + Palmitate بازسازی سلول‌ها و آنتی اکسیدان

امولسیون ضد لک
  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰

66,000 تومان

ترکیبات کامل این مکمل غذایی به شما جهت تقویت مو و ناخن کمک می کند.

ترکیبات کامل این مکمل غذایی به شما جهت تقویت مو و ناخن کمک می کند. این ترکیبات شامل موارد ذیل می باشند:

Cystinc

Zinc

Vit. B2 ,B5, B6 ,B8

روش مصرف : روزی یک عدد قرص به مدت سه ماه و یا طبق نظر پزشک مصرف کنید. مکمل ها بهتر است همراه غذا میل شوند.

مکمل غذایی (مو و ناخن)

مکمل غذای مو و ناخن فلوکسیا

  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰

موهای چرب


بدون شک چرب شدن موها یکی از مشکلاتی است که قبل از حل کردن آن باید علت را ریشه یابی کرد. برخی عادت های نادرست باعث افزایش ترشح سبوم (چربی طبیعی) در ناحیه ی پوست سر شده و موها را چرب می کند. در این مطلب، ۵ دلیل چرب شدن زودهنگام موها را عنوان می کنیم.

چرا موهایمان زود چرب می شود؟

تریکوتیلومانیا

تریکوتیلومانیا به معنای دستکاری غیرارادی، وسواسی و بیش از اندازه موها است. البته یک نوع بیماری روحی است که در حالت عصبانیت، خستگی، نداشتن اعتماد بنفس و غیره تشدید می شود. البته این وضعیت حاد آن است.

اما اگر شما هم عادت دارید که زیاد به موهایتان دست می زنید، بهتر است بدانید که موهایتان زودتر از حد معمول چرب خواهند شد، چون تمام چربی ها و آلودگی های انباشته شده در دست ها را به موهایتان منتقل می کنید. به همین راحتی!

شستشوی زیاد موها

اگر تصور می کنید که با شامپو زدن روزانه به موها آنها را تمیز می کنید سخت در اشتباه هستید. شستشوی روزانه و زیاد موها چربی طبیعی پوست سر را از بین برده و باعث تحریک آن می شود. در نتیجه پوست سر مجبور به تولید سبوم (چربی) بیشتر می شود. در واقع یک دور باطل شکل می گیرد. بهترین کار این است که موها را دو تا سه مرتبه در هفته شامپو بزنید.

استفاده از نرم کننده ی مو

اگر به طور مرتب از نرم کننده مو (بعد از شامپو زدن) استفاده می کنید و میزان زیادی از این محصولات را از ریشه تا نوک موها می زنید، بدانید که در استفاده از این محصولات دچار اشتباه هستید.

بهتر است از محصولات ملایم استفاده کنید و آنها را فقط به نوک و ساقه ی موها بزنید، نه به ریشه ی آنها، چون زیاده روی در استفاده از این محصولات باعث چرب شدن موها می شوند. در نهایت نیز موها را با آب فراوان شستشو دهید تا باقیمانده ی نرم کننده ها برطرف شوند. در غیر این صورت باعث خفه شدن موها و آسیب های جدی به آنها خواهند شد.

براشینگ زیاد

براشینگ یا همان سشوار زدن موها اگر به صورت مکرر و افراطی باشد و همچنین استفاده از اتوی مو و غیره نیز باعث چرب شدن زودهنگام موها می شوند، چون استفاده از این ابزارها باعث افزایش ترشح سبوم می شوند. درست است که در ابتدا موها زیبا و درخشنده به نظر می رسند، اما واقعیت این است که سشوار زدن طولانی مدت تولید چربی را تحریک می کند. هر چه بیشتر زیر سشوار بنشینید، موهایتان چرب تر خواهند شد.

برس ها و شانه ها

هیچ وقت از تمیزی برس ها و شانه ها غافل نشوید، چون برس ها محل تجمع باقیمانده ی محصولات مخصوص مو مانند ژل و غیره، چربی و گردوخاک هستند و تمام این ترکیبات با شانه کردن موها، مستقیما به آنها منتقل می شوند. این مسئله نیز باعث کثیفی و چرب شدن زودهنگام موها می شود. توصیه می کنیم زود به زود برس ها و شانه ها را تمیز کرده و شستشو دهید.

چرا موهایمان زود چرب می شود؟ در سایت گیدارو

  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰

ناخن


ناخن ایده آل، ناخنی است که در برابر ضربه تا حدودی مقاوم باشد، خاصیت ارتجاعی داشته باشد و راحت خم بشود؛ نه اینکه بشکند. داشتن چنین ناخنی بستگی به نوع تغذیه شما دارد اما ما در اینجا به شما مراقبت های ساده ای را آموزش می دهیم.
جلوگیری از شکستن ناخن با چند راهکار ساده
ناخن های شما نشان دهنده سلامت شماست. در حالت طبیعی فرم، حالت، رنگ و استقامت ناخن ها بستگی به فاکتورهای سلامتی مختلف دارد. از همه مهم تر، ناخن ها نمایانگر وضعیت تغذیه شما هستند؛ مثلا ناخن های مشکل دار این هشدار را می دهند که بدن شما مواد غذایی لازم را دریافت نمی کند.
ناخن ایده آل، ناخنی است که در برابر ضربه تا حدودی مقاوم باشد، خاصیت ارتجاعی داشته باشد و راحت خم بشود؛ نه اینکه بشکند. داشتن چنین ناخنی بستگی به نوع تغذیه شما دارد اما ما در اینجا به شما مراقبت های ساده ای را آموزش می دهیم.

برای جلوگیری از شکسته شدن ناخن هایتان، آنها را مرطوب نگه دارید
برای اینکه ناخن هایی سالم داشته باشید نیاز به این است که ناخن و پوسته اطراف آن را به صورت مرتب چرب کنید و همیشه کرم مرطوب کننده همراهتان باشد. به طور کلی بهتر است با استفاده از کرم های مرطوب کننده هر روز به ویژه در هوای سرد و خشک، ناخن ها را مرطوب کنید.

برای جلوگیری از شکسته شدن ناخن های تان دستکش را فراموش نکنید
در صورتی که دستان تان با آب زیاد تماس دارد، برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ناخن، و نرم شدن آنها از دستکش استفاده کنید. هنگام ظرف شستن وشست و شوی منزل، استفاده از دستکش ضروری است.

برای جلوگیری از شکسته شدن ناخن های تان، آهن را فراموش نکنید
اگر آهن کافی دریافت نکنید ناخن هایتان آن را نشان می دهد. کمبود آهن که در خانم ها رایج است سبب شکنندگی ناخن ها می شود؛ بنابراین کسانی که این مشکل را دارند باید غذاهای پرآهن مصرف کنند که بهترین تغذیه سالم زندگی سالم – دریافت آهن، اسفناج و گوجه فرنگی است. همچنین منابع حیوانی آهن عبارت است از گوشت گاو، بوقلمون، اردک، مرغ، میگو و تخم مرغ. منابع گیاهی آهن سویا، عدس، لوبیا و سبوس است. با مصرف ویتامین C می توانید به جذب آهن حیوانی به بدن کمک کنید؛ البته سعی کنید مواد غذایی غنی از آهن، زینک، ویتامین B و گوگرد مصرف کنید چون مواد غذایی پروتئینی که غنی از اسیدهای آمینه، ویتامین B و گوگرد هستند، سبب سخت و زیبا شدن ناخن هایتان می شوند.

لاک باعث شکسته شدن ناخن های تان می شود
استفاده بیش از حد از لاک سبب خشکی و شکننده شدن ناخن ها می شود. لاک موجب می شود که سوراخ های سطح ناخن بسته شوند و ناخن با مشکل کمبود اکسیژن مواجه شود؛ بنابراین استفاده نکردن از لاک در طولانی مدت همراه با رعایت بقیه اصول گفته شده می تواند باعث بهتر شدن وضعیت ناخن شود؛ پس تنها در شرایط خاص لاک بزنید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : خوراکی های مفید برای شفاف شدن مو،پوست،علیه شکنندگی ناخن

ناخن های تان را در زمان مناسب کوتاه کنید
همیشه بعد از حمام ناخن های خود را بگیرید چون آسیب کمتری به آن می رسد. در بقیه مواقع ناخن شکنندگی دارد که به سطح ناخن آسیب می رساند ولی بعد از حمام، ناخن نرم است و شکننده نیست.

برای جلوگیری از شکسته شدن ناخن های تان آب بنوشید
یک آزمایش ساده برای تشخیص کمبود آب بدنتان این است که سطح ناخن را محکم فشار دهید تا ناخن از صورتی به سفید تغییر رنگ دهد؛ سپس ناخن را رها کنید و ببینید در چه زمانی به رنگ اولیه خود برمی گردد. اگر ناخن کمتر از دو ثانیه به رنگ اصلی اش باز نگردد یعنی بستر ناخن دچار کمبود آبی است. در طولانی مدت این کمبود آب باعث شکنندگی ناخن می شود؛ بنابراین برای حفظ سلامتی ناخن هایتان به مقدار کافی آب بنوشید.

برای جلوگیری از شکسته شدن پروتئین را فراموش نکنید
کمبود پروتئین، خود را به صورت یک نوار سفید در عرض ناخن نشان می دهد. ناخن ها بیشتر از پروتئین ساخته شده اند؛ بنابراین برای اینکه ناخن هایی بلند، قوی و جذاب داشته باشید باید روزانه به مقدار مناسب پروتئین مصرف کنید. کراتین، عنصر اصلی مو و ناخن، از آمینواسیدها به خصوص سیستئین ساخته شده است. با این وجود به این معنا نیست که شما به مکمل های سیستئین نیاز دارید. خوردن منابع پروتئینی متنوع می تواند به شما این اطمینان را بدهد که برای داشتن ناخن هایی سالم به اندازه کافی آمینو اسید مصرف کرده اید. حال این پروتئین به میزان قابل توجهی در ماهی قزل آلا، ماست و گردو وجود دارد. منابع دیگر پروتئین شامل ماهی، میگو، بوقلمون، مرغ، گوشت، سویا، تخم مرغ، آجیل و لبنیات است.

شکستن ناخن های تان به یکی از این دلایل ساده است!! در سایت گیدارو

  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰

ماست


برخی افراد ماست های طعم دار و ترکیب ماست و میوه را می پسندند و مصرف می کنند. اما گاهی اوقات اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماست را تغییر می دهد، فواید آن را کاهش می دهد و کالری آن را زیاد می کند.

برخی از موادی که بسیاری از افراد برای خوش طعم کردن ماست به آن اضافه می کنند حاوی قند است و با آنکه حجم کمی دارد اما پرکالری و انرژی زا است. در اینجا به مواد غذایی اشاره می کنیم که نباید هرگز آن ها را با ماست ترکیب کرد:
عسل
عسل شیرین است و اضافه کردن آن به ماست علاوه بر آنکه ماست را شیرین می کند و کالری آن را بالا می برد، باعث می شود که شما بیشتر ماست بخورید و پرخوری کنید.
میوه های خشک شده
با آنکه حجم و ظاهر میوه های خشک شده گول زننده و کوچک است اما آن ها حاوی قند و کالری بالایی هستند و با خوردن کمی از آن ها فرد انرژی زیادی بدست می آورد و اضافه کردن آن ها به ماست منجر به تجمع کالری و انرژی در بدن می شود که در نهایت منجر به چاقی و برخی بیماری های دیگر می شود. در این مورد، میوه های تازه نسبت به میوه های خشک شده بیشتر توصیه می شوند.
مغزها و آجیل ها
مغر ها خود به تنهایی غذایی کامل به شمار می آیند که انرژی و کالری زیادی را وارد بدن می کند اما هنگامی که آن ها را به ماست اضافه می کنید، بدون آنکه متوجه شوید حجم بسیار بالایی انرژی و کالری وارد بدن خود می کنید که سوخت و ساز بدن شما را با مشکل روبه رو می کند.
نارگیل رنده شده
نارگیل خود حاوی قند است و اضافه کردن آن به ماست شاید طعم خوبی بدست دهد اما موجب پرخوری و اضافه وزن شما می شود.
تخم کتان
تخم کتان حاوی فیبر و پروتئین است و مصرف زیاد آن باعث می شود بدن نتواند آن را به خوبی هضم کند و بیشتر مواد مفید موجود در آن بدون اینکه به بدن جذب شود دفع شود. برخی افراد به این علت که دانه های تخم کتان ریز است، مقادیر زیادی از آن را به ماست اضافه می کنند که نادرست است.

جدی بگیرید! موادی که نباید با ماست قاطی کرد! در سایت گیدارو

  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰


تخم بلدرچین


غیر از تخم مرغ، تخم سایر پرنده ها مانند بلدرچین، کبک، شترمرغ، غاز یا اردک هم خوراکی است و مصرف هر کدام از آن ها می تواند فوایدی برای بدن داشته باشد.
تخم مرغ
* بهترین تخم مرغ آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاری شده باشد.

* مزاج زرده تخم مرغ مایل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفیده ی آن سرد و تر در دوم قرار دارد.

* زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد. زرده تخم مرغ مقوی قلب و مغز و نیروی جنسی است. زرده تخم مرغ در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماری ها مفید است.

* برای جلوگیری از فساد در گرما (عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
* مناسب ترین و زودهضم ترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ نیم برشت یا همان عسلی است.
* جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصاً در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است.

* مصرف زیاد آن برای مزاج های سرد و معده های ضعیف مضر است.

* مصلح تخم مرغ نمک و فلفل و سرکه که سبب لطیف شدن آن می شود.

* خوردن زرده خام آن جهت تصفیه صوت و سوزش مثانه مفید است.

* سفیده آن تولید کننده خلط خام و لزج و دیر هضم است و فقط معده های گرم می توانند آن را هضم کنند.

* توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری پرهیز شود.

* مصرف زیاد و طولانی مدت تخم مرغ باعث ایجاد لک های پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.

* همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.

* بعد از تخم مرغ، تخم تذرو و دراج و تیهو و کبک قرار دارد. تخم اردک و مرغابی و تخم های مشابه آن ها غلیظ و دیرهضم بوده، بوی بد دارد و خلط فاسد تولید می کند.

تخم غاز
تخم غاز هم جزو دیگر تخم های خوراکی است که حجم مناسبی از ویتامین B12، فولات و پروتئین را در خود جای داده است. میزان پروتئین تخم غاز، حدود 5/3 برابر بیشتر از تخم مرغ است اما چربی و کلسترول آن هم بسیار بالاست.

تخم شترمرغ
تخم شترمرغ هم جزو مواد غذایی ای است که مصرفش به خانم های باردار یا افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود. تخم شترمرغ، آهن، اسیدفولیک و کالری بالایی دارد اما میزان روی آن کمتر از تخم مرغ است.
تخم اردک
تخم کامل اردک، غلیظ تر و دیرهضم تر از تخم مرغ است. تخم اردک برای افراد لاغر بسیار مفید است و می تواند به آن ها در افزایش وزن کمک کند. تخم این پرنده در تسریع روند درمان سرفه و تنگی سینه هم مفید است و مصرف آن به افرادی که خونریزی داشته اند یا دارند هم توصیه می شود. بهتر است تخم اردک آب پز با کره یا روغن زیتون مخلوط و مصرف شود تا بیشترین فایده از خوردن آن به بدن برسد. بهترین حالت مصرف تخم اردک این است که آن را با چربی خودش سرخ کنید. مصرف تخم اردک می تواند باعث رفع تنگی سینه و سرفه شود. این تخم، سرشار از امگا 3 و ویتامین D است.
تخم کبک
تخم کبک دارای پروتئین بالا و چربی پایینی است. تخم کبک، سریع هضم می شود و برای تقویت سیستم گوارشی یا قوای جنسی هم مناسب است. ویتامین های گروه B و آهن، جزو مواد مغذی تخم کبک است.

تخم بلدرچین
مصرف تخم بلدرچین هم برای فصاحت کلام در کودکانی که دیر به حرف افتاده یا درست حرف نمی زنند، توصیه می شود. هر 100 گرم تخم بلدرچین، حدود 158 کیلوکالری انرژی دارد و میزان ویتامین های A،B12 و B6 آن هم تقریباً به اندازه تخم مرغ است.

تخم کفتر کودکان را به حرف می آورد؟
در طب سنتی، به تخم بلدرچین و اردک، به عنوان خوراکی هایی که می توانند به فصاحت کلام و سرعت تکلم بچه ها کمک کنند، اشاره شده است اما شرایط خاصی برای مصرف چنین محصولاتی مطرح است. قبل از گفتن این شرایط، بهتر است توجه داشته باشید که باید تخم اردک و بلدرچین را از مراکزی تهیه کنید که از سلامت محصولات آن ها اطمینان کامل دارید. بهتر است این خوراکی ها را هم مانند تخم مرغ، در بسته بندی های دارای مجوز و تأییدیه های بهداشتی لازم که تاریخ تولید و مصرف دارند، بخرید.
تخم بلدرچین، می تواند باعث زود به حرف آمدن بچه ها و فصاحت کلام در آن گروه از کودکانی که خوب و روان حرف نمی زنند، بشود. برای این منظور باید 15 روز در ماه (مثلاً یک روز در میان)، تخم بلدرچین را آب پز و زرده عسلی آن را با مقداری عسل، مخلوط کنید و این ترکیب را به فرزندتان بدهید.
برای افزایش سرعت تکلم بچه ها، همچنین می توان زرده عسلی تخم اردک را با روغن زیتون مخلوط کرد یا زرده آن را کمی در روغن زیتون تفت داد و پس از ترکیب با عسل، آن را به بچه هایی که خوب حرف نمی زنند، داد. برای این منظور، باید روزی یک زرده را 15-10 روز در ماه به بچه ها بدهید و سپس حدود یکی 2 ماه، مصرف آن را قطع و سپس دوباره همین کار را تکرار کنید.
در آخر این که برای مصرف هر ماده ی غذایی در طب سنتی باید به مزاج فرد دقت ویژه ای داشت. اگر تصمیم دارید ماده ی غذایی خاصی را به طور مرتب وارد برنامه ی غذایی تان نمایید بهتر است حتما با یک متخصص طب سنتی مشورت نمایید تا دچار مشکل نشوید و از سازگاری آن با مزاجتان مطلع شوید.

بررسی تاثیرات تخم بلدرچین و کفتر در زبان باز کردن کودک در سایت گیدارو

  • صمد افقهی
  • ۰
  • ۰

خانه تکانی

خانه تکانی نوروزی یکی از کارهای مهم قبل از شروع سال نو است ولی در هنگام خانه تکانی باید مراقب پوست دست و صورت تان باشید. در هنگام خانه تکانی این نکته های مهم و در عین حال ساده را فراموش نکنید.
در خانه تکانی نوروزی این موارد مهم را فراموش نکنید
تماس پوست با شوینده ها می تواند باعث بروز حساسیت های پوستی شود، بنابراین بهتر است افراد هنگام استفاده از شوینده ها کمترین تماس پوستی را با این مواد داشته باشند.
دکتر علی ابراهیمی متخصص پوست، مو و زیبایی با بیان این که بسیاری از گردگیری ها و تمیز کردن ها با یک دستمال مرطوب شدنی است، به افراد توصیه کرد میزان تماس دست های خود با شوینده ها و شست و شوهای خود را محدود کنند.
ابراهیمی افزود: بهتر است افرادی که قصد خانه تکانی دارند نظافت و تمیزی را محدود به موارد مصرفی و پرکاربرد کنند و از شست و شو و تمیز کردن دوباره همه چیز صرف نظر کنند. افرادی که کار شست و شوی زیادی دارند، باید خیلی رعایت کنند و حین استفاده از شوینده ها حتما دستکش بپوشند و از شوینده های استاندارد آن هم به میزان کم استفاده کنند.
هرگز از مخلوط شوینده ها مثل ترکیب سفیدکننده و جرم گیر استفاده نکنند، زیرا ترکیب شوینده ها علاوه بر این که ممکن است آسیب هایی را در سطح پوست به وجود آورد، می تواند بر مخاط های بدن نیز اثر سوء داشته باشد.
این متخصص پوست اگزماهای پوستی را یکی از مهم ترین عوارض پوستی ناشی از خانه تکانی ها دانست و افزود: خانه تکانی ناصحیح و شست و شوی غیر استاندارد و قرار دادن پوست در معرض مواد شوینده و حساسیت زا، باعث بروز اگزمای پوستی در افراد می شود. برای پیشگیری از این مشکلات توصیه می شود افراد در زمان شست وشو حتما از دستکش استفاده کنند و صورت و سر خود را تا حد امکان بپوشانند تا از نشستن آنتی ژن ها و قارچ ها روی پوست این قسمت از بدن جلوگیری شود.

نکات مراقبتی از پوست در زمان خانه تکانی


  • صمد افقهی